fbpx

Experiență, Profesionalism, Calitate, Seriozitate.

Despre noi

Plus Home Services  este o afacere de familie care oferă servicii profesionale de curățenie pentru: case și apartamente, sediile și punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spații de producție, spații comerciale, instituții publice și private.

 Am pornit acest proiect cu o viziune foarte clară asupra ceea ce am dorit să oferim în privința serviciilor, standardului de muncă și a calității rezultatelor. Venind cu ani de experiență și instruire în străinătate am decis să aducem excelența în casele clienților noștri, dar și să ușurăm munca angajaților prin folosirea de aparate și soluții profesionale. Prin urmare am decis ca furnizorul nostru principal să fie KARCHER Romania datorită calității și eficacității acestora.

   Responsabilitatea și seriozitatea față de clienți este principalul punct de pornire, prin urmare colaborăm cu o firmă de asigurări ca în urma unei pagube produsă de către angajați noștri să fie plătită integral. Intenția noastră este ca și clienții să beneficieze de un program flexibil din partea noastră precum și de o  gamă largă de servicii personalizate în funcție de nevoile acestora.

     Cu un simplu apel telefonic am fi fericiți să vă oferim gratuit estimări detaliate a serviciilor noastre.

     Nu există nici o plată în avans și cu fiecare lucrare oferim o perioadă de 48 de ore pentru a inspecta calitatea serviciilor.

Folosim soluții și aparate profesionale